738
Nõunik-kohtujurist
Töötukassa vahendatud pakkumised

Lisakirjeldus

tähtajatu ametikoht

Tööandja nimi

Tallinna Ringkonnakohus

Tööülesanded

Peamisteks teenistusülesanneteks on kitsamas eraõiguse valdkonnas kohtuasjade ettevalmistamine ja lahendite projektide koostamine, kohtupraktika analüüs ja ühtlustamise ettepanekute tegemine, õigusloomes ja oma valdkonna koostööprojektides osalemine.

Haridustase

magister

Nõutud keeleoskus

  • ET, kõne: C1, kiri: C1, kohustuslik

Muud nõuded

Sobival kandidaadil on õiguse suunal omandatud magistrikraad või sellele vastav kvalifikatsioon, vähemalt kaheaastane juriidilist kõrgkvalifikatsiooni nõudva töö kogemus kohtus või advokatuuris, eesti keele valdamine keeleseaduses sätestatud C1-tasemel või sellele vastaval tasemel ning kõrged kõlbelised omadused.
Lisaks ootame kandidaadilt põhjalikke teadmisi eraõigusest ja tsiviilkohtumenetlusest, suurepärast analüüsi- ja argumenteerimisoskust, suulise ja kirjaliku eneseväljenduse oskust ning selge loogilise ülesehitusega õigusalase teksti loomise oskust, samuti iseseisvust, koostööoskust ja algatusvõimet.

Omalt poolt pakume

Omalt poolt pakume huvitavat ja arendavat tööd koos valdkonna tippspetsialistidega, erialaseid koolitusi, väärilist töötasu ja 35 kalendripäeva puhkust aastas.

Kandideerimise info

Kandideerimiseks palume esitada avalduse Tallinna Ringkonnakohtu esimehe nimele koos kinnitusega, et kandidaat vastab teenistusse asumiseks avaliku teenistuse seaduses ja kohtute seaduses sätestatud nõuetele; kandideerija CV; Eesti kodakondsust tõendava dokumendi koopia; haridust tõendava dokumendi ja akadeemilise õiendi (hinnetelehe) koopia; motivatsioonikirja (kuni 1 A4 lehekülg). Digitaalselt allkirjastatud kandideerimisdokumendid palume esitada hiljemalt 10.03.2023 e-postiaadressile talrk.konkurss@kohus.ee Lisainfo tel 628 2786

Tähtaeg: 17.05.2024

Töösuhte kestus: tähtajatu

Vajalikud dokumendid

  • CV
  • motivatsioonikiri
  • muu
BrutokuupalkBruto kuus  € 4000 - 4200

Asukoht

    Tallinn, Harjumaa, Eesti
    Harju maakond, Tallinn, Kesklinna linnaosa, Pärnu mnt 7
  • Kaugtöö võimalus

Tööaeg

  • Täistööaeg
Kontaktisik
Margot Maantoa
+372 628 2786

Sarnased töökuulutused:

Assistent (ajutiselt äraoleva töötaja asendaja)
Advokaadibüroo LEVIN
Tallinn
€ 1400
Tähtaeg: 26.05.2024
Jurist
MAXIMA Eesti OÜ
Tallinn

Tähtaeg: 12.06.2024
Finantsteenuste ja kaubanduse jurist