37
Müüja - konsultant
Töötukassa vahendatud pakkumised

Tööandja nimi

AMZ TRADE OÜ

Tööülesanded

Klientide kõrgetasemeline teenindamine ja nõustamine, tagades ettevõtte hea maine; mobiiltelefonide ja tarvikute müümine; poe arengule kaasa aitamine.

Haridustase

põhiharidus

Nõutud keeleoskus

  • RU, kõne: A1, kiri: A1
  • ET, kõne: B1, kiri: B1, kohustuslik

Muud nõuded

Kõik mida me Sinult ootame on soov nõustada kliente kaubast, mida me pakume; kauba müümine; soovitavalt ka inglise keel oskus suhtlustasandil; kui Sul on juba kogemus klienditeeninduses, on see ainult pluss.

Omalt poolt pakume

Parimaid töötingimusi; kindlat igakuist töötasu alates 900-1200 (bruto) kuus; karjäärivõimalusi nagu Sinu unistustes; paindlikku töögraafikut; väärtuslikke boonuseid põhipalgale; erilist allahindluste süsteemi töötajatele ettevõtte kauba pealt; parimat meeskonda, keda võib vaid ette kujutada; sõbralikku ja vastutulelikku kollektiivi; lõbusaid meeskonnaväljasõite; temaatilisi pidusid; abi iga hetk ja toetust rasketel hetkedel.

Kandideerimise info

Tähtaeg: 30.04.2024

Töösuhte kestus: tähtajatu

Vajalikud dokumendid

  • CV
BrutokuupalkBruto kuus  € 900 - 1200

Asukoht

    Pärnu, Pärnumaa, Eesti
    Pärnu maakond, Pärnu linn

Tööaeg

  • Täistööaeg
  • Täistööaeg vahetustega
Kontaktisik
Vlada Katšan
56833939
Evelatus - telefonide ja tarvikute tootja, e-pood ja jaemüügi kaupluste kett. Evelatus on oma toodanguga kiiresti kasvav ettevõte Evelatus tooteid kinnitab 13 Euroopa riigi kvaliteedisertifikaat. Töötades 14 aastat maailmaturul, on ettevõte jõudnud järelduseni, et kõige suurem väärtus on inimene. Ettevõte jaoks on oluline igaüks, kes soetab Evelatuse kaupa, seepärast toimub pidev töö toodete kvaliteedi, tootevaliku laiendamise ja kõrgetasemelise teeninduse alal.

Ettevõtte kodulehthttps://evelatus.ee/