410
Klassiõpetaja
Karjamaa Põhikool
Klassiõpetaja
Karjamaa Põhikool
Klassiõpetaja
Karjamaa Põhikool

Klassiõpetaja

Karjamaa Põhikool

Ootused kandidaadile

Kandidaadilt ootame: erialast magistrikraadi või sellele vastavat kvalifikatsiooni ja õpetajakutset, eesti keele oskust emakeelena või C1-tasemel, kasuks tuleb HEV-õpilastega eelnev töökogemus.

Tööülesannete kirjeldus

Klassiõpetaja toetab lapse kasvamist ja arengut. Ta aitab kujundada õpioskusi, väärtusi ja on ise eeskujuks. Tema õpilased mõistavad, milleks õpitakse.
Lapsi kõnetaval moel annab ta edasi aineteadmisi ning seob need igapäevase elu ja praktiliste oskustega. Õpitakse ka koolist väljaspool, olgu selleks siis loomaaed, muuseum, kino, teater või mõne kauni Eesti paiga külastus.
Klassiõpetaja valdab õpetatavaid aineid. Tundide läbiviimisel ja ülesannete andmisel arvestab õpetaja õpilaste eripära ja -vajadustega ning julgustab neid eesmärke seadma ja nende nimel pingutama. Õppetööga käsikäes hindab klassiõpetaja laste edasijõudmist ja annab neile tagasisidet.
Samuti on ta lastele klassijuhataja, kujundades klassis hooliva ja üksteist väärtustava suhtlemisviisi. Õpetaja loob hea koostöösuhte lapsevanematega, et anda neile tagasisidet õpilase edasijõudmise kohta ja saada seda neilt ka enda töö kohta.
Klassiõpetaja on elukestev õppija, ta on kursis haridusuuendustega. Täiendusõpe on töötavale õpetajale üldjuhul tasuta.
Tundide läbiviimine on aga ainult üks osa õpetaja igapäevatööst. Lisaks kulub tööaega tundideettevalmistamisele, kooli arendustööle, enesetäiendusele, igapäevasele koostööle teiste koolimeeskonna liikmetega ning suhtlemisele.

Omalt poolt pakume

Omalt poolt pakume: tuge ja mentorit sisseelamise toetamiseks; paindlikku tööaega koolivaheaegadel; toredaid ühisüritusi ja tunnustamist (sh ka rahalist); 2 tasustatavat tervisepäeva aastas, kaasaegset töökeskkonda ja töövahendeid; sõbralikke kolleege; enesearendamise võimalusi.
BrutokuupalkBruto kuusAlates  € 2000

Lisahüved: 2 tervisepäeva aastas

Asukoht

    Tallinn, Harjumaa, Eesti
    Karjamaa tn 1

Tööaeg

  • Täistööaeg

Oskused

 õpetamine Lastega töötamine Suhtlemisoskus meeskonnatöö planeerimine MS Word Algatusvõimelisus MS office Pingetaluvus nõustamine vastutustundlik kõrgharidus Õpetamise oskus

Keeled

  •  Eesti
Kontaktisik
Oksana Tassimova
6487880
Karjamaa Põhikool on riikliku õppekava alusel töötav elukohajärgne, eestikeelsele õppele üleminev põhikool Põhja-Tallinnas. Karjamaa Põhikoolis on tavaklassid, keelekümblusklassid ja eriklassid. Alates 2006. aastast teeb kool koostööd Tallinna Laste Turvakeskusega, kus kooli pedagoogiline meeskond korraldab venekeelse õppekeelega osakonna õppetööd. Alates 2019.a. on Karjamaa Põhikool KiVa-kool.
Meie südameasi on õpilaste toimetulek iseseisvas elus, kus meile on oluline:
- tervis,
- toetus,
- talent.

Ettevõtte kodulehthttp://www.tallinn.ee/karjamaapk

Sarnased töökuulutused:

Tootejuht
CV-Online Estonia OÜ
Tallinn

Tähtaeg: 05.05.2024
Tehnilise tiimi juht
Prominion OÜ
Tallinn

Tähtaeg: 05.05.2024
Product Trainer
Alliance for Recruitment
Tallinn
€ 1800 – 1900
Tähtaeg: 08.05.2024