205
Kokk
Töötukassa vahendatud pakkumised

Tööandja nimi

Vihula Manor Hospitality Osaühing

Tööülesanded

A La Carte-, grupi ja buffee toitude valmistamine vastavalt menüüle ja retseptidele. Ettevalmistuste tegemine. Töökoha, seadmete ja töövahendite korrashoid.

Haridustase

üldkeskharidus

Nõutud keeleoskus

  • ET, kõne: B2, kiri: B2, kohustuslik

Muud nõuded

Tõsine huvi kokanduselu vastu. Erineva tooraine tundmine. Hea pingetaluvus, kohusetundlikkus, kiirus, täpsus. Positiivsus, sõbralikkus ja abivalmidus.
Hea meeskonnatöö oskus. Tahe ja võime areneda, proovida ja õppida. Varasem töökogemus A La Carte restorani kokana. Valmisolek töötada ka õhtustel aegadel ja nädalavahetusel.

Omalt poolt pakume

Põnevat tööd pidevalt areneva menüü ja kvaliteetse toorainega. Heas korras tehnikaga kööke ja häid olmetingimusi. Toetavat ja sõbralikku meeskonda. Hotelli siseseid soodustusi. Motiveerivat tulemustasu. Paindlikku töögraafikut, võimalus töötada täis või osalise tööajaga. Ujula, saunakekuse ja jõusaali kasutamist. Ööbimisvõimalust Vihula mõisas.

Kandideerimise info

Tähtaeg: 10.05.2024

Töösuhte kestus: tähtajatu

Vajalikud dokumendid

  • CV
BrutokuupalkBruto kuus  € 1300 - 1900

Asukoht

    Lääne-Virumaa, Eesti
    Lääne-Viru maakond, Haljala vald, Vihula küla, Vihula mõis

Tööaeg

  • Täistööaeg
  • Osaline tööaeg
  • Täistööaeg vahetustega
Kontaktisik
Indrek Tiisk
5299579
Elegantne 13. sajandist pärit Vihula Mõis kannab tiitlit "Parim ajalooline Hotell Euroopas 2020". Mõis pakub täiuslikku vaheldust linnaelu askeldustest ning luksuslikku peatuskohta nii puhkuseks, väljasõiduks kui ka seltskondlikeks pidustusteks. Vihula mõisakompleksis on 78 hotellituba, erinevad seminariruumis konverentside, sünnipäevade, pulmade, suvepäevade ja kontsertite läbiviimiseks. Samuti elegantne restoran ning Kaval-Anstu kõrts. Vihula mõisa külalised saavad lõõgastuda ujulas ja saunakeskuses. Vihula Mõisason on butiikspaa, mis asub rahulikus maakohas ja annab võimaluse unustada mured ja lõõgastuda. Spaa kombineerib mõisalikku ajaloolist hõngu ja luksust ning kaasaegseid mugavusi.

Sarnased töökuulutused:

Psühholoog
Maarjamaa Hariduskolleegium
Tapa

Tähtaeg: 16.05.2024
Kassa- ja saaliteenindaja - Türi Rimi Mini
Rimi Eesti Food AS
Paide

Tähtaeg: 07.05.2024
Compliance Officer
Spectro Finance, UAB
Tallinn
€ 3500
Tähtaeg: 12.05.2024