277
Metsatööline
Töötukassa vahendatud pakkumised

Lisakirjeldus

Metsanduse oskustööline - töö kogu eluks

Tööandja nimi

OÜ ÖKOPESA

Tööülesanded

Mets ja loodus on vabaduse võrdkuju. Oled ise enda suurim käskija või keelaja. Keegi ei sega ega käi närvidele. Tööd on alati ning õppides metsa, ilma, saage, võsasaage, istutustoru ja labidat kasutama - tundma ... oled igal ajal, igas kohas hinnatud ja austatud inimene.

Nõutud keeleoskus

  • RU, kõne: B1, kiri: B1
  • ET, kõne: B1, kiri: B1
  • EN, kõne: B1, kiri: B1

Muud nõuded

Ära karga ühelt jalalt teisele. Võta aega ning õpi töö selgeks ning tee seda parimal viisil.

Omalt poolt pakume

Kui sa täna veel ei tea kuidas seda tööd teha, siis aitame sul seda tundma õppida. Selgitame, juhendame, anname parimad vahendid, et saaksid teenida tasu mida oled väärt. Ja väärt oled sa palju. Austame sind kui annad endast parima ning oled valmis saama meie ettevõtte väärikaks liikmeks. Metsamees ei ole lihtsalt tööline - ta on spetsialist kes oskab ametit, mida arvuti taga selgeks ei õpi.
Aitame sind koolitada - raietööliseks, arboristiks, autojuhiload muretseda, saame hakkama ka kohtutäituritega - igaühel on õigus uuele võimalusele. Meie poolt on tööauto.
Sina ole mees ja võta vastutus ning naudi metsa ja loodust. Sülita pudelisse ja ära kujuta ette, et kuu ajaga saad riigikogu liikme palka, aga paari-kolme kuu pärast saad kindlasti neljakohalise palga ametlikult.

Kandideerimise info

Alustame kandideerimisavalduste läbivaatamist juba enne kandideerimistähtaja lõppu.

Tähtaeg: 10.04.2024

Töösuhte kestus: tähtajatu

Vajalikud dokumendid

  • CV
BrutokuupalkBruto kuus Kuni € 1500

Asukoht

    Põlvamaa, Eesti
    Põlva maakond

Tööaeg

  • Täistööaeg
Kontaktisik
Triin Peips
5557 0798
OÜ Ökopesa on Eesti ettevõte, mis tegeleb paljude erinevate valdkondadega. Pakume erinevaid metsandus- ja haljastusteenuseid – istutamisest lõppraideni, kavandist kõrghaljastuseni. Esindame aastast 2015 kaubamärki Usewood ja Kranma ja oleme Finn-Poweri ametlik edasimüüja Eestis, esindades hüdropresside tippklassi. Pakume sinna juurde ka kõrgkvaliteetseid hüdrovoolikuid ning komponente. Aastast 2015 alustas tegevust ka meie autoremondi töökoda. Oleme soetanud ainult uusi ja kvaliteetsed töövahendid, et pakkuda parimat võimalikku kompleksteenust. Lisaks tegeleme ka aedade ja kalmistute kujundamise ja hooldusega.

Ettevõtte kodulehthttp://www.okopesa.ee/

Sarnased töökuulutused:

Võsalõikaja, metsanduse lihttööline
Töötukassa vahendatud pakkumised
Lääne-Virumaa

Tähtaeg: 01.05.2024
Nõudepesija (Coop Kokad)
Coop Eesti Keskühistu
Tartu
€ 1025
Tähtaeg: 10.05.2024
Turvatöötaja Tartu erinevatel objektidel
Forus
Tartu

Tähtaeg: 26.05.2024