713
Ehitiste auditeerija
Töötukassa vahendatud pakkumised

Tööandja nimi

Vanamaja Projekt OÜ

Tööülesanded

Ehitistele kasutuslubade taotlemiseks vajalike ehitusauditite koostamine. Töö sisaldab endas ehitist puudutava dokumentatsiooniga tutvumist, ehitise kohapealset ülevaatust, omanikuga suhtlemist ja eelneva alusel auditi aruande koostamist. Töö käigus tuleb teha koostööd teiste erialade spetsialistidega (tuleohutusekspert, projekteerija) ja kohaliku omavalitsuse järelevalvespetsialistiga.

Haridustase

rakenduskõrgharidus

Muud nõuded

Ootused kandidaadile: hoonete ehitamise nõuete ja seaduste tundmine; oskus lugeda ja aru saada projekt- ja ehitusdokumentatsioonist; hea arvutioskus ning erialaste programmide kasutamise oskus; täpsus, kohusetundlikkus, taiplikkus ja loogiline mõtlemine.

Kasuks tuleb: varasem töökogemus ehituse omanikujärelevalvena, ehituse objektijuhina või KOV'i ehituse- või järelevalveteenistuse spetsialistina; ehitise audiitori, ehitusinseneri või omanikujärelevalve kutse või võimalus selle taotlemiseks.

Omalt poolt pakume

Erialast ja vastutusrikast tööd;
võimalust töötada nii täiskohaga kui projektipõhiselt;
tulemustele vastavat töötasu;
kaasaegseid töövahendeid;
toetavat ja sõbralikku meeskonda.

Kandideerimise info

Tähtaeg: 19.05.2024

Töösuhte kestus: tähtajatu

Vajalikud dokumendid

  • CV
BrutokuupalkBruto kuus  € 1800 - 2400

Asukoht

    Tartu, Tartumaa, Eesti
    Tartu maakond, Tartu linn

Tööaeg

  • Täistööaeg
  • Osaline tööaeg
Kontaktisik
Elvo Themas
5077550
Vanamaja on projekteerimisettevõte, mis koostab põhiliselt restaureerimis-, muudatus-, ümberehitus- ja laiendusprojekte. Oleme spetsialiseerunud miljööväärtuslikele hoonetele ja mälestistele. Objektideks on nii ühiskondlikud hooned kui ka eraomandis olevad äri- ja eluhooned üle Eesti. Uusehitisi projekteerime minimaalselt. Teiseks põhitegevusalaks on ehitistele kasutusloa saamiseks vajaliku dokumentatsiooni koostamine ja majaomanike aitamine kasutuslubade taotlemisel ning ehitiste seadustamisel.

Sarnased töökuulutused:

Geoloogiainsener - projektijuht
Inseneribüroo REIB OÜ
Tallinn
€ 2200 – 3000
Tähtaeg: 15.05.2024
Tööjuht
Töötukassa vahendatud pakkumised
Tartumaa

Tähtaeg: 01.05.2024
Objektijuht
Balti Vara Ehitus OÜ
Tartu

Tähtaeg: 28.04.2024