478
Perevanem
Töötukassa vahendatud pakkumised

Tööandja nimi

Mittetulundusühing Maria ja lapsed

Tööülesanded

Perevanem elab 7 ööpäeva järjest peres, kus elavad koos kuni viis suure abivajadusega teisme eas noort. Perevanema ülesandeks on tagada pere noortele igakülgne hoolitsus ning suunata ja toetada neid kasvuprotsessis ja arengus, korraldades igapäevast pereelu sh. söögitegemist, pesu pesemist, kodu korrashoidu, laste vaba aja veetmist, pere väljasõite, toetades laste enesearengut, õppetegevust jmt lähtuvalt miljööteraapia põhimõtetest.

Haridustase

üldkeskharidus

Nõutud keeleoskus

  • ET, kõne: B2, kiri: B2, kohustuslik

Muud nõuded

Valmisolek omandada miljööteraapia põhimõtted ja neid oma töös rakendada; säravaid silmi ja enesekindlust; positiivset minapilti ning tahet töötada teisme eas suure abivajadusega noortega; julgust eksida ja olla paindlik; soovi muutuda ja õppida üheskoos lastega; head suhtlemisoskust ning iseseisvust ja valmisolekut viibida tööl 7 ööpäeva järjest; vanust vähemalt 25 eluaastat ja juhilubade olemasolu ning valmisolek teha vajalikke sõite asutuse autoga.

Omalt poolt pakume

Omalt poolt pakume igati vahvat ja sõbralikku ning koostööle avatud töökollektiivi. Lisaks võimaldab töökoht kogeda miljööteraapia põhimõtetest lähtuvat töökeskkonda ja regulaarset supervisiooniprotsessis osalemise võimalust. Meie töökorraldus on paindlik ning annab võimaluse omandada huvitavaid teadmisi miljööteraapiast ja sellega seotud meetoditest.

Kandideerimise info

Ootame sinu CV ja motivatsioonikirja meie e-mailile 14. aprilliks. Lisainfo saamiseks helista või kirjuta meie e-mailile. Meie asutuse tegevustega saad tutvuda meie kodulehel: marialapsed.ee

Tähtaeg: 22.04.2024

Töösuhte kestus: tähtajatu

Vajalikud dokumendid

  • motivatsioonikiri
  • CV
BrutokuupalkBruto kuus  € 1500 - 1600

Asukoht

    Rakvere, Lääne-Virumaa, Eesti
    Lääne-Viru maakond, Rakvere linn

Tööaeg

  • Täistööaeg
  • Täistööaeg vahetustega
Kontaktisik
Töötukassa klient
+37256151175
Asenduskoduteenust osutavate hoolekandeasutuste tegevus

Sarnased töökuulutused:

RAKVERE ESINDUSE JUHT- HEA TÖÖAEG & ARENG EESTI PARIMAS E-POES 2024
Weekend Eesti OÜ
Rakvere
€ 1700
Tähtaeg: 05.05.2024
Finantsspetsialist-projektiraamatupidaja
Maaelu Teadmuskeskus
Eesti

Tähtaeg: 12.05.2024
Testklient
Dive Eesti OÜ
Eesti

Tähtaeg: 02.05.2024