186
Vaida Põhikool
Haridustehnoloog
Vaida Põhikool
Vaida Põhikool

Haridustehnoloog

Vaida Põhikool

Ootused kandidaadile

Kandideerima ootame magistrikraadiga haridustehnoloogi või pedagoogilise kõrgharidusega ning täiendõppe teel haridustehnoloogi kompetentsid saanud spetsialisti.

Kandideerima on oodatud ka haridustehnoloogia õppekaval õppivad üliõpilased või IT-valdkonnas kõrghariduse saanud spetsialistid, kellel on pädevused olemas ning on valmis enda oskusi koolituste teel täiendama. Kandideerida võivad ka IT-spetsialisti keskerihariduse saanud spetsialistid, kuid vajalik on edasine haridustee jätkamine (kõrghariduse omandamine).

Kooli õppekeeleks on eesti keel. Kui kandidaadi emakeel ei ole eesti keel, siis peab olema tal C1 tasemel eesti keele oskus.

Konkurss kestab kuni 30.06.2023.

Tööülesannete kirjeldus

Haridustehnoloogi töö peamine eesmärk on arendada ja koordineerida IKT integreerimist ainekavadesse. Toetab kooli ja personali haridustehnoloogiliste pädevuste ja -teadmiste kujunemist innovaatiliste õpiprotsesside ja õpiressursside loomisel.
Haridustehnoloogi koostööpartneriteks on pedagoogid ja kooli personal, lapsevanemad, valla haridus-ja kultuurivaldkonna ametnikud, valla IT-spetsialist.
Haridustehnoloog koolitab ja nõustab õpetajaid, pedagoogilist personali IKT rakendamisel õppetöös, õppeprotsessis.

Omalt poolt pakume

Kaasaegne ja hubane töö-ja õpikeskkond. Õpilaste arv on koolis orienteeruvalt 150. Koolivaheaegadel on paindlikum tööaeg. Väiksem töökollektiiv, abivalmis kolleegid.

BrutokuupalkBruto kuus  € 790

Lisahüved: Tööaeg 2 korda nädalas. Koolivaheaegadel paindlikum töögraafik.

Asukoht

    Harjumaa, Eesti
    Vaida alevik, Vana-Vaida tee 15

Tööaeg

  • Osaline tööaeg

Oskused

 eneseväljendus head suhtlemisoskused kohusetundlikkus enesejuhtimine koostöö loovus valdkonnapädevus õppimisvõime

Keeled

  •  Eesti
Kontaktisik
Piret Hallik
55568727

Vaida Põhikool asub looduslikult kaunis kohas, Tallinnast umbes 22 km kaugusel. Logistiliselt hea asukoht, hea transpordiühendus Tallinnaga. Kool on rekonstrueeritud, Koolis kaunis interjöör, avarad klassiruumid. Koolipere väike ja ühtehoidev. Kandideerimiseks saata CV ja sooviavaldus e-posti aadressile direktor@vaidakool.ee Konkurss kestab kuni 30.06.2023.

Töötamise algus 21.august 2023. 


Ettevõtte kodulehthttp://www.vaidakool.ee

Sarnased töökuulutused:

FINANTSKONTROLLER
Maksu- ja Tolliamet
Eesti

Tähtaeg: 21.04.2024
JUHTIVRAAMATUPIDAJA
Tallinna Tehnikaülikool
Tallinn

Tähtaeg: 21.04.2024
Eelarve ja kulumudelite analüütik
Transpordiamet
Eesti

Tähtaeg: 05.05.2024