252
Turundus- ja kommunikatsioonispetsialist
Tartumaa Turism SA
Turundus- ja kommunikatsioonispetsialist
Tartumaa Turism SA
Turundus- ja kommunikatsioonispetsialist
Tartumaa Turism SA

Turundus- ja kommunikatsioonispetsialist

Tartumaa Turism SA

Ootused kandidaadile

Ootame sind kandideerima, kui oled kiire reageerimise, loogilise mõtlemise ja hea huumorisoonega ning sinu tugevateks külgedeks on koostöö- ja suhtlemisoskus. Loomulikult pead oskama kirjutada mõtestatud ja hästi sõnastatud tekste.

Lisaks omad erialast kõrgharidust (või omandad) ja varasemat töökogemust, tunned hästi nüüdismeedia kanaleid ja oskad seadistada reklaame ja analüüsida tulemusi.

Keeltest oskad laitmatut eesti ja hästi inglise keelt.

Kasuks tuleb erinevate infosüsteemide tundmine ning varasem turundus- ja kommunikatsiooniplaanide loomine ja elluviimine.

Tööülesannete kirjeldus

Peamisteks ülesanneteks on turismiga seotud teavituskanalite sisu loomine ja toimetamine, kampaaniate planeerimine ja elluviimine, turundustekstide kirjutamine, reklaamide seadistamine ja tulemuste analüüsimine ning Tartu linna ja maakonna turismivaldkonna arendamisesse panustamine. 

Omalt poolt pakume

Vaheldusrikast ja väljakutseid pakkuvat tööd, kus on võimalus algatada ja juhtida mitmekülgseid turundusprojekte. Lisaks on võimalus erinevate tegevuste raames käia välislähetustes. Töötame oma ägeda tiimiga Raekoja platsi ääres mõnusas kontoris. 

Kandideerimiseks vajalik

Kandideerimiseks esita palun oma CV koos palgasooviga ning kirjuta 1200 tähemärgi pikkune artikkel Tartu turismivaldkonna olulisel teemal hiljemalt 11. juunil 2023.

Selle ametikoha keskmise palga info leiad aadressilt palgad.ee.

Lisahüved: sporditoetus ja inspiratsioonipäevad

Asukoht

    Tartu, Tartumaa, Eesti
    Raekoja plats 6

Tööaeg

  • Täistööaeg

Oskused

 analüütilised oskused eneseväljendus head suhtlemisoskused kohanemisvõime Töökas Kontaktide loomise oskus enesejuhtimine kodulehe haldus suhtlemine Algatusvõime meeskonnas töötamise oskus Organiseerimine loovus turundus Sisuturundus

Keeled

  •  Inglise
  •  Eesti
Kontaktisik
Annika Ojasaar
58867883

SA Tartumaa Turism koordineerib turismivaldkonna arendus- ja turundustegevusi nii Tartu linnas ja maakonnas kui ka laiemalt kogu Lõuna-Eestis. Alates 2023. jaanuarist juhib sihtasutus Lõuna-Eesti DMO koostööprojekti, mille alla kuuluvad: Visit Tartu, Lõuna-Eesti turismiklaster ja Visit South Estonia. Visit Tartu meeskond tegeleb peamiselt Tartu linna ja maakonna turismi arendamisega, kuid panustab ka ühisesse koostöösse Lõuna-Eestis. Lisaks osaletakse Visit Estonia töögruppides. 




Ettevõtte kodulehthttps://www.visittartu.com

Sarnased töökuulutused:

Kommunikatsioonispetsialist
Turundus- ja kommunikatsioonispetsialist
Töötukassa vahendatud pakkumised
Eesti
€ 1870 – 2200
Tähtaeg: 03.05.2024
Krediidiriski valdkonna praktikant
Töötukassa vahendatud pakkumised
Tallinn
€ 950 – 1450
Tähtaeg: 25.04.2024