120
Vaida Põhikool
Sotsiaalpedagoog
Vaida Põhikool
Vaida Põhikool

Sotsiaalpedagoog

Vaida Põhikool

Ootused kandidaadile

Vaida Põhikooli pakub alates uuest õppeaastast tööd 0,75 koormusega sotsiaalpedagoogile!
Sotsiaalpedagoogi kvalifikatsiooninõue: vajalik erialane kõrgharidus või sotsiaalpedagoogi kutse ning eesti keele oskus vastavalt keeleseaduses olevatele nõuetele. Töötamise algus hiljemalt 21.august 2023.

Tööülesannete kirjeldus

Kooli sotsiaalpedagoogi üldiseks töö eesmärgiks on õpilase sotsiaalsete oskuste hindamine ning tema eakohast tegutsemisvõimet takistavate tegurite analüüsimine, õpilase suhtlemisoskuse ja sotsiaalse pädevuse kujundamine ja toetamine; koolis esilekerkivate õpilaste sotsiaalsete ja koolikohustuse täitmist takistavate probleemide kaardistamine, nende ennetus-ja lahendustegevuste koordineerimine.

Sotsiaalpedagoogi töö fookuses on töö inimestega. Töö on vaheldusrikas ja väljakutseid pakkuv ning jaguneb tööks klientidega (õpilased, vanemad, õpetajad), iseseisvaks tööks, koostööks teiste spetsialistidega ja enesetäiendamiseks Kandideerima on oodatud ka magistriõppes õppivad tulevased sotsiaalpedagoogid! Kuna koolipere on väike, siis on see hea algus tulevasele sotsiaalpedagoogile!

CV ja kaaskiri saata hiljemalt 10.06. 2023. e-posti aadressile direktor@vaidakool.ee

Omalt poolt pakume

Meeldib töökeskkond. Väike ja ühtehoidev koolipere. Koolivaheaegadel paindlikum tööaeg. 

BrutokuupalkBruto kuus  € 1425

Lisahüved: Väike kool, 2022/2023. õa õpilaste arv 144. Meeldiv töökeskkond, looduslikult kaunis koht, Tallinnale lähedal.

Asukoht

    Harjumaa, Eesti
    Vaida alevik, Vana-Vaida tee 15

Tööaeg

  • Osaline tööaeg

Oskused

 Suhtlemisoskus Nõustamine Pingetaluvus Arvuti kasutamine planeerimine head meeskonnatöö oskused ja positiivne ellusuhtumine Algatusvõimelisus

Keeled

  •  Eesti
Kontaktisik
Piret Hallik

Vaida Põhikool asub Vaida alevikus, Ülemistelt umbes 22 km kaugusel, looduslikult kaunis kohas. Transpordiühendus on hea. Koolimajas on viimastel aastatel olnud rekonstrueerimis- ja juurdeehitustööd, loodud on suurepärane õpi- ja töökeskkond. Koolipere on väike, kokkuhoidev ning toetav. Kool on saanud 2017. aastal Harjumaa Turvalise Kooli tiitli ning 2019. aastal Presidendi tunnustuse „Kaunis Kodu“ (asutuste kategooria). http://www.vaidakool.ee


Ettevõtte kodulehthttp://www.vaidakool.ee