160
Ärikliendihaldur
Adven Eesti AS
Ärikliendihaldur
Adven Eesti AS
Ärikliendihaldur
Adven Eesti AS

Ärikliendihaldur

Adven Eesti AS

Oleme kogu maailma energiavaldkonnas silmitsi uue ajastuga, mil tuleb asjad ümber mõtestada ja uutmoodi teha. Tegutsedes kaugkütte, tööstuslike energialahenduste ja geoenergia alal, oleme muudatuste juhtimisel esireas. Meie ees seisvate väljakutsete lahendamisel teeme koostööd klientide, omavalitsuste ja tarnijatega − koos oleme tugevamad, kiiremad ning leidlikumad. Pakume ja arendame töökindlaid, kestlikke, tõhusaid ning konkurentsivõimelisi lahendusi nii praegu kui ka tulevikus.


Otsime oma kliendisuhete ja äriarenduse tiimi väga hea koostööoskusega, lahendusele orienteeritud 

 

ÄRIKLIENDIHALDURIT


Sinu töö eesmärk on olemasolevatele B2B klientidele suurepärase kliendikogemuse tagamine, halduse, infovahetuse ja lepingute uuendamise koordineerimine. Seejuures jälgid nii finantstulemusi kui korraldad muudatuskokkulepete sõlmimised. Oled kursis kliendi äriprotsessi ja vajadustega ning reageerid nende muutustele. Juhid klientidele uute lahenduste pakkumise protsessi, mille käigus koostad finantsmudeli, müügipakkumise, pead läbirääkimisi ning korraldad lepingu sõlmimise. Kliendile parima teenuse tagamiseks teed tihedat koostööd tootmise ja jaotuse ning energialahenduste arenduse üksustega.

Edu töös tagab varasem ärikliendihalduse ja müügitöö kogemus, soovitavalt majandusalane või tehniline kõrgharidus, kliendihalduse- ja äriprotsesside tundmine, väga hea eesti keele ning suhtlustasemel inglise ja vene keele oskus. Avatus, hea suhtlemisoskus, järjepidevus ja süsteemsus ning oskus võimalusi ära tunda. Kasuks tulevad baasteadmised ja varasem kogemus energeetika valdkonnas.

Sind ootab töö rahvusvahelises kiiresti kasvavas ettevõttes, huvitavad ja mitmekesised ülesanded ning arendusprojektid. Lood lisaväärtust, töötad aktiivselt koos ja õpid professionaalsetelt kolleegidelt kõigis riikides, kus me tegutseme. Pakume arengule suunatud ja toetavat töökultuuri ning suurepärast töökeskkonda. Lisaks ootab Sind mitmekülgne töötajate soodustuste pakett ja oled väga oodatud meie vahvatele meeskonnatöö üritustele!

Advenis saad võimaluse töötada koos parimate meeskondade ja inimestega. Meil jagub jõudu ja energiat ning paremaks saamine on meie kirg, mis võimaldab üheskoos saavutada suurepäraseid tulemusi. Kaasamine ja mitmekesised meeskonnad võimaldavad meil väljakutsete lahendamisel näha erinevaid vaatenurki. Kui kasvame meie, kasvad ja arened Sina koos meiega. 

Vaatame sihikindlalt tulevikku ja oleme veendunud, et igaüks meist on suurepärane - koos oleme veel paremad.

Kandideerimiseks esita palun oma CV ja motivatsioonikiri hiljemalt 05.06.2023. Juhul kui sul on küsimusi kandideerimisprotessi või ametikoha osas, võta palun ühendust: kadri.koppel@adven.com.

Advenis peame mitmekesisust ja kaasatust oluliseks ning hindame väärtust, mida loome soolise, etnilise tausta ja kultuurilise võrdsuse poole püüdlemisel.

Selle ametikoha keskmise palga info leiad aadressilt palgad.ee.

Asukoht

    Tallinn, Harjumaa, Eesti
    Kassi 13, 12618, Tallinn
  • Kaugtöö võimalus

Tööaeg

  • Täistööaeg
Kontaktisik
Kadri Koppel

Adven Group is a new energy company with 580 coworkers and 50 years of experience. The company operates over 350 energy sites providing heating and cooling for municipalities, households, businesses, and complex energy solutions and services for industries and real estates in the Nordic and Baltic countries.

www.adven.com

Sarnased töökuulutused:

E-teeninduse peaspetsialist
Töötukassa vahendatud pakkumised
Tallinn

Tähtaeg: 21.04.2024
Müügikonsultant
Cleveron AS
Tallinn

Tähtaeg: 21.04.2024
Müügiesindaja
Töötukassa vahendatud pakkumised
Tallinn

Tähtaeg: 29.04.2024