52
Granitop OÜ
Müügikonsultant-kliendihaldur (taani keele oskusega)
Granitop OÜ
Granitop OÜ

Müügikonsultant-kliendihaldur (taani keele oskusega)

Granitop OÜ

Ootused kandidaadile

Väga head taani keele oskust nii kõnes kui kirjas
Arvuti kasutamise oskust heal tasemel
Matemaatilist mõtlemist ja täpsust numbrites
Eelnevat müügitöö kogemust

Plusspunkte teenib kandidaat:
inglise keele oskusega
eelneva töökogemusega köökide (köögimööbli vms) valdkonnas
klienditeeninduse kogemusega

Ja loomulikult hindame kõiki tavapäraseid voorusi nagu kohusetundlikkus, ausus, hea suhtlemisoskus ja muu, mis eristab suurepärast töötajat tavalisest
inimesest.

Tööülesannete kirjeldus

Kliendihalduri tööülesanne on eelkõige edasimüüjate võrgustiku arendamine ja haldamine. See hõlmab endas külmkontaktide tegemist ja kivist töötasapindade müügipakkumiste koostamist klientidelt saadud informatsiooni põhjal, selle informatsiooni täpsustamist, klientide küsimustele vastamist e-posti ja telefoni teel, nõustamist erinevates töötasapindasid puudutavates küsimustes.

Müügikonsultant tunneb erinevaid tooteid ja tehnilisi lahendusi, aitab leida kliendile parimad lahendused ja on olulisim suhtluslüli kliendi ja ettevõtte vahel. Eesmärgiks on ettevõtte tuntuse ja kliendibaasi järjepidev kasv ja rahulolevad kliendid ning edasimüüjad.

Omalt poolt pakume

Tublile inimesele on piirkondliku müügijuhi ametikoht alles esimene aste ettevõttes - ennast tõestada suutvale inimesele antakse kindlasti võimalus karjääriredelil tõusta.

Töötasu alates 2000 eurost/bruto.

Monthly gross salaryGross/mo  € 2000 - 5000

Additional information:  Tasuta lõunasöök

Location

    Tallinn, Harjumaa, Estonia
    Põldmäe tee 18

Time of work

  • Full-time

Languages

  •  Danish
  •  Estonian
Contact person
Helen Kask
+372 5750 3939
Granitop tegeleb graniidist, marmorist ja kunstkivist töötasapindade müügi ja paigaldamisega Skandinaaviamaades. Meie eesmärgiks on pakkuda parima kvaliteediga tooteid ja teenuseid, mis reklaamivad klientidele ennast ise. Oleme uhked, et selle põhimõtte järjekindel austamine on meie müüki suurendanud niivõrd, et vajame oma meeskonda uusi hakkajaid ja arukaid spetsialiste, kes sooviksid areneda ise ja koos sellega aidata ka Granitopil leida palju rahulolevaid kliente.

Company websitehttps://granitop.ee/