2036
Praktikant energiakeskuste hoolduse tiimi (Rakvere CHP)
Adven Eesti AS
Praktikant energiakeskuste hoolduse tiimi (Rakvere CHP)
Adven Eesti AS
Praktikant energiakeskuste hoolduse tiimi (Rakvere CHP)
Adven Eesti AS

Praktikant energiakeskuste hoolduse tiimi (Rakvere CHP)

Adven Eesti AS

Description

Oleme energiavaldkonnas kogu maailmas silmitsi uue ajastuga, mil tuleb asjad ümber mõtestada, uutmoodi mõelda ja teha. Tegutsedes kaugkütte, tööstuslike energialahenduste ja geoenergia alal, oleme muudatuste juhtimisel esireas. Meie ees seisvate ülesannete lahendamiseks teeme koostööd klientide, omavalitsuste ja tarnijatega koos oleme tugevamad, kiiremad ja leidlikumad. Pakume ja arendame ühiskonnale töökindlaid, kestlikke, tõhusaid ja konkurentsivõimelisi lahendusi nii praegu kui ka tulevikus.

Ootame PRAKTIKANTI ENERGIAKESKUSTE HOOLDUSE TIIMI (Rakvere CHP)

Sinu praktika eesmärk on osavõtt meie Ida-Eesti energiakeskuste (katlamajade) kaugjälgimisest, hooldusest ja avariiliste seisakute likvideerimisest ning muud seonduvad tööd. Lisaks tutvud meie energiateenuse kui tervikuga. Töökoht: Rakvere

Edu praktikal tagab:
käsil olevad energeetika alased õpingud, tahe siduda tulevik energeetikaga, hea suhtlemisoskus, koostöötahe ja tehniline taip.

Sind ootab:
tasustatud praktika rahvusvahelises kasvavas ettevõttes, huvitavad ja mitmekesised ülesanded ja erinevate lahendustega energiakeskused. Õpid professionaalsetelt kolleegidelt, saad osa arengule suunatud ja toetavast töökultuurist, suurepärasest töökeskkonast ning sul on selged praktika eesmärgid. Oled oodatud meie vahvatele meeskonnatöö üritustele!

Advenis saad võimaluse töötada parimate meeskondade ja inimestega. Suhtume kirega pidevalt paremaks saamisesse ja saavutame üheskoos suurepäraseid tulemusi, selleks on meil jõudu ja energiat! Kaasavad ja mitmekesised meeskonnad võimaldavad väljakutsete lahendamisel tabada vaatenurkade mitmekesisust. Kui kasvame meie, kasvad ja arened sina koos meiega. Suurepäraste teadmiste toel muudame maailma paremaks paigaks. Vaatame sihikindlalt tulevikku ja oleme veendunud, et igaüks meist on suurepärane. Aga koos oleme veel paremad.

Liitu meiega parema tuleviku nimel.

Kandideerimiseks
Palun esita oma CV hiljemalt 30.04.2024. 

You can find average salaries for this postition at palgad.ee.

Location

    Rakvere, Lääne-Virumaa, Estonia

Time of work

  • Part-time
  • Flexible schedule

Languages

  •  Estonian
Contact person
Raul Rebane
Adven Group is a new energy company with 600 coworkers and 50 years of experience. The company operates over 350 energy sites providing heating and cooling for municipalities, households, businesses, and complex energy solutions and services for industries and real estates in the Nordic and Baltic countries.
www.adven.com


Company websitehttp://www.adven.ee

Similar job ads:

Soojusvõrgu insener
Adven Eesti AS
Tallinn

Deadline: 30.04.2024
Kliiniku juhataja - ole eestvedajaks Lääne-Virumaa suurimale hambakliinikule!
Brandem Baltic OÜ
Rakvere

Deadline: 30.04.2024
Müügiesindaja
Psience OÜ
Estonia

Deadline: 18.05.2024