214
Puhastusteenindaja sise- ja välitöödel
Töötukassa vahendatud pakkumised

Puhastusteenindaja sise- ja välitöödel

Töötukassa vahendatud pakkumised

Lisakirjeldus

Otsime kindlat inimest, kes soovib töölepingu alusel pikemaajalist koostööd alates 01.08.2024. Aprillist - juulini on võimalus sõlmida teisi koostöökokkuleppeid (VÕS).

Tööandja nimi

Aja Pärlid OÜ

Tööülesanded

• korteriühistute trepikodade ja väliterritooriumite korrashoid PÕLVAS (hoolduskoristused, olmeprahi korjamine, lehtede riisumine, okste korjamine jne). Talveperioodil lume- ja libedusetõrje trepikoja esistel aladel. Lumetõrje ei toimu igapäevaselt, vaid vastavalt vajadusele (töid teostatakse käsitsi lumesahaga keskmiselt 1 – 2,5 tundi päevas).

• äriruumide hoolduskoristused 1 - 2 x nädalas PÕLVAS ja PÕLVAMAAL. Valmisolek töötada õhtuti (nädalas 1 - 2 korda) alates kella 16:00st kuni kella 20:00ni ja nädalavahetusel 2 - 4 tundi (nädalavahetusel töötades lisandub täiendavalt vaba päev nädala sees).

• töövahendite hooldamine ja korrashoid (mikrokiust koristustekstiilide nõuetekohane masinpesu, kuivatamine jne).

Haridustase

põhiharidus

Nõutud keeleoskus

  • ET, kõne: B1, kiri: B1, kohustuslik

Muud nõuded

Oled sobiv kandidaat kui puhtuse ja korra loomine tekitab Sinus hea tunde. Isikuomadustena hindame eelkõige ausust, kohusetundlikkust, hoolsust, täpsust ja viisakust. Lisaks peaksid olema suuteline töötama enamuse ajast iseseisvalt (vastavalt vajadusele valmis ka koostööks). Töö nõuab nii vaimset kui ka füüsilist vastupidavust. Vajalik juhilubade olemasolu.

Omalt poolt pakume

• Tähtajatu töölepingu alusel aastaringne töö ja igakuine kindel sissetulek (kaasaegsed töövahendid, puhkusetasu, ravikindlustus jne).
• Töötasu sõltuvalt tööiseloomust ja oskustest alates 8€ (bruto). Lumetõrje alates 10€ (bruto).
• Isikliku sõiduauto kasutamise hüvitis (kütuse kompensatsioon sõidupäeviku alusel).
• Paindlik töögraafik (osaliselt saab ise kujundada, arvestame Sinu soovidega nii palju kui võimalik).
• Tööks vajalik väljaõpe.
• Tervise- ja spordikulude toetus.

Kandideerimise info

•Kandieerimise eelduseks on CV, mille palume saata e-posti aadressile info@ajaparlid.ee. •Teised koostöökokkulepped (VÕS) puhul kirjutada samuti e-posti aadressile info@ajaparlid.ee

Tähtaeg: 09.05.2024

Töösuhte kestus: tähtajatu

Monthly gross salaryGross/mo  € 640 - 1400

Location

    Põlva, Põlvamaa, Estonia
    Põlva maakond, Põlva vald, Põlva linn

Time of work

  • Part-time
Contact person
Töötukassa klient
Aja Pärlid OÜ Aja Pärlid OÜ - pakume professionaalsel tasemel hoolduskoristusi era- ja äriklientidele Põlvas ja Tartus. Teostame suurpuhastusi ja eripuhastusi kokkuleppeliselt üle Eesti (akende pesu, aurupesu, katlakivi eemaldus, põrandate süvapesu ja vahatamine, pehme mööbli süvapuhastus jne). Oleme saavutanud seniste koostööpartnerite usalduse, sest meie väikeettevõte koosneb oma ala entusiastidest. Meile meeldib luua puhtust, oleme kliendikeskse lähenemisega ja anname alati endast 100%, et tagada parim teenuse kasutuskogemus! Meil on puhastusalal kogemusi üle 10 aasta ja täiendame ennast pidevalt, et olla kursis uuema generatsiooni puhastusvahendite ja -meetoditega. Kasutame enamus tööde puhul looduslikke ja tervisele ohutuid puhastusvahendeid, mis võimaldab teenindada ka keskkonnateadlikumaid kliente. Väärtustades inimeste vaba aega ja privaatsust suudame luua puhtust ja korda põhiliselt eramutes aga ka väiksematel tootmis-ja äripindadel.

Similar job ads:

Testklient
Dive Eesti OÜ
Estonia

Deadline: 02.05.2024
Accountant
Sisu Tech OÜ
Tallinn

Deadline: 08.05.2024
Suvepraktika
AS Õhtuleht Kirjastus
Tallinn

Deadline: 01.05.2024