3911
CV-Online Estonia klient
Automaatikasüsteemide hooldustiimi juht
CV-Online Estonia klient
CV-Online Estonia klient

Automaatikasüsteemide hooldustiimi juht

CV-Online Estonia klient

You can find average salaries for this postition at palgad.ee.

Location

    Tartumaa, Estonia
    Tehase 4, Rõngu

Time of work

  • Full-time
Contact person
Mari-Liis Lume
58870053
Promens Rõngu AS kuulub nüüd SAPA kontserni.
Rõngus asuva tehase plastitoodete tootmise algus ulatub aastasse 1984. Alates 2002 aastast kuulub Promens AS rahvusvahelise omanikeringiga ettevõtete gruppi, mis on taganud siinse autotööstusega seotud kompetentsi tekkimise ja kasvu. Aastate jooksul on ettevõtte omanikud arenguvõimalusi silmas pidades liitunud teiste suurkorporatsioonidega.

Meie peahoone on varustatud 32 survevalumasinaga. Lisaks on ruumikas laopind, mis tagab piisava valmistoodangu mahtuvuse ja tarnetingimuste õigeaegse täitmise ka kõrghooajal. Autotööstustele toodame erinevaid interjööri, eksterjööri ning mootoriruumi sobivaid plastik detaile. Toiduaine ja muudele töötlevatele tööstustele pakume standardseid ja eritellimusel valmistatud pakkelahendusi.
Tänaseks on tootmises üle 1000 vormi ja aastane käive 26MEUR. Ettevõttes on praegu 220 töötajat, neist 20 olid ka autotööstuse käivitamise juures.

SAPA Group, Itaalia plastikontsern, on spetsialiseerunud kõrgekvaliteediliste komponentide tootmisele auto-/veoauto-/põllumajandustööstusel. Suuremate autotootjate otsetarnijana tunnustatakse SAPA-t tehnoloogilistele edusammudele pühendumise eest, omades patente, nagu näiteks tuntud One-Shot® meetod.

SAPA ühendas hiljuti Promens Rõngu ja Promens Zevenaari, laiendades oma haaret 13 tootmisüksuseni Itaalias, Hispaanias, Poolas, Hollandis, Eestis, Aafrikas ja Aasias. Üle 2600 töötajaga SAPA prognoosib 2024. aastaks enam kui 400 miljoni euro suurust käivet ning toodab aastas üle 200 miljoni autokomponendi.

SAPA Groupi pühendumus innovatsioonile, mida rõhutab selle One-Shot® meetod kiireim ja keskkonnasäästlikum meetod autoosade tootmiseks positsioneerib SAPA grupi võtmepartnerina autotööstuse tuleviku kujundamisel.

Tule aita meil kasvada ja liikuda nulljalajäljega autotööstuse poole.


Company websitehttp://www.promens.ee

Similar job ads:

Energeetika ja elektripaigaldiste õpetaja
Tallinna Polütehnikum
Tallinn

Deadline: 19.05.2024
Automaatikainsener
CV-Online Estonia klient
Tallinn

Deadline: 06.05.2024
Tehnoloog-eelarvestaja (energeetika/ elektrotehnika/ mehaanika)
BLRT Grupp AS
Tallinn
€ 2500
Deadline: 17.05.2024