144
Toitlustusteenindaja
Töötukassa vahendatud pakkumised

Lisakirjeldus

Tapa Kodusse

Tööandja nimi

AS HOOLEKANDETEENUSED

Tööülesanded

Toitlustusteenindaja pakub meie Kodus elavatele psüühilise erivajadusega inimestele koduseid toite. Samuti tellib toiduained, korraldab nende ladustamise; jagab toidukordade jaoks välja kogused ning valmistab toiduained ette. Vastavalt menüüle valmistab toidu ja juhendab toidu valmistamisel tegevusjuhendajaid ja elanike. Tagab sõbraliku ja turvalise õhkkonna.

Haridustase

üldkeskharidus

Muud nõuded

Empaatiline, kohusetundlik, hea suhtleja ja meeskonnatöötaja; kasuks tuleb toitlustusalane eriharidus või eelnev töökogemus. Tööle asumisel on vajalik kehtiv tervisetõend.

Omalt poolt pakume

Täiendavalt tervisekindlustust; spordi-ja heaoluteenuste hüvitist (Stebby); täiendkoolitusi; suhtlusrikast tööd; sõbralikku ja toetavat tiimi.

Kandideerimise info

Palun kandideerida cvkeskuse lingi või kirjutada e-postile varbamine@hoolekandeteenused.ee märgusõnaga "Tapa toitlustusteenindaja".

Tähtaeg: 07.06.2024

Töösuhte kestus: tähtajatu

Брутто-зарплата в месяцБрутто/мес.От  € 1350

Место работы

    Tapa, Lääne-Virumaa, Эстония
    Lääne-Viru maakond, Tapa vald, Tapa linn, Loode tn

Тип работы

  • Полный рабочий день
  • Полный рабочий день со сменами
Контактное лицо
Sandra Tänavots
+37258846794
AS Hoolekandeteenused on riigile kuuluv äriühing. Meie teenusüksustes üle Eesti elab ligi 1800 psüühilise erivajadusega inimest. Meil töötab ligi 900 töötajat, kellest suurem osa on tegevusjuhendajad. Meie eesmärk on toetada erivajadusega inimesi, et nad saaksid elada võimalikult sisukat ja aktiivset igapäevaelu. Selleks loome oma elanikele füüsilise elukeskkonna ning toetame igapäevatoimingutes ja erinevates töö-, hobi- jm tegevustes. Tööandjana oleme uuenduslik ja vastutustundlik. Töötame paindlikult ja tulemustele orienteeritult pidades silmas oma klientide vajadusi. Kutsume Sindki liituma meie suure ja sõbraliku tiimiga. Meie juures saad end teostada igapäevatöös või osaledes erinevates arendusprojektides. Kui oled otsimas, oma esimest töökohta, naased peale lapsehoolduspuhkust tagasi tööturule või soovid muuta oma tööelu ja ümber õppida - võta julgelt ühendust ja küsi lisa või tule tutvuma meie tööga.

Вебсайт компанииhttp://www.hoolekandeteenused.ee

Похожие объявления о вакансиях

Õde
Kaitseressursside Amet
Tapa
€ 2800
Срок: 16.06.2024
ENERGEETIKA TEADUR
Tallinna Tehnikaülikool
Kohtla-Järve

Срок: 31.05.2024
ASSISTANT PROFESSOR OF ENVIRONMENTAL GEOLOGY AND HYDROGEOLOGY
Tallinna Tehnikaülikool
Tallinn

Срок: 01.06.2024