88
Abikokk
Töötukassa vahendatud pakkumised

Lisakirjeldus

Hooajaline

Tööandja nimi

Ugandi Toitlustus OÜ

Tööülesanded

Toitude valmistamine, toitude korrektne ja isuäratav serveerimine, tooraine ettevalmistamine, kauba vastuvõtmine ning ladustamine, köögi korrashoiu tagamine.

Nõutud keeleoskus

  • ET, kõne: B1, kiri: B1, kohustuslik

Muud nõuded

Kui tunned armastust toidu valmistamise vastu ning oled täis indu ja tegutsemistahet, siis oled just Sina see keda ootame meie kollektiiviga liituma.

Omalt poolt pakume

Töötamist stabiilses ja edumeelses ettevõttes; motiveerivat töötasu; toimetamist kaasaegses töökeskkonnas. Töö toimub graafiku alusel ning sellise koormusega, mis sobib Sinu elurütmiga. Kaugemalt tulijatele pakume majutusvõimalust.

Kandideerimise info

Tähtaeg: 31.05.2024

Töösuhte kestus: tähtajaline, suvehooaeg

Vajalikud dokumendid

  • CV
Вы можете узнать среднюю зарплату на эту должность на palgad.ee.

Место работы

    Otepää, Valgamaa, Эстония
    Valga maakond, Otepää vald, Otepää linn, Lipuväljak 26

Тип работы

  • Полный рабочий день
  • Полный рабочий день со сменами
  • Неполное рабочее время
Контактное лицо
Siim Kalda
+372 5833 4422
Ugandi Resto – Otepää südames! Rohkem kui 22 aastat oleme seisnud hea selle eest, et iga sisseastuja tunneks end lahkudes vähemalt grammi võrra õnnelikumana. Ugandi Restos on Põhjamaade maitsed ja Vahemere toiduvalmistamise filosoofia. Kokku on saanud kaks erinevat traditsioonilist Euroopa toidukultuuri ja tulemuseks on tõeline maitseplahvatus. Meie valmistatud road on põnevad ja erakordsed, mis ühendavad mõlema köögi parimaid omadusi ning pakuvad tasakaalustatud ja maitserikast toiduelamust. Oleme heade toitude, meeldiva teeninduse ja maitseka interjööriga vaba aja restoran. Meie valmistatud toitude kandvaks ideeks on vahemerelikult pikem eluiga ja parem tervis ning põhjamaine mõtteviis kohaliku tooraine kasutamisest. Meile meeldib, et üheks oluliseks osaks toidukultuurist on roogade nautimine koos pere ja sõpradega. Ugandi Resto on Eesti Lasterikaste Perede Liidu poolt tunnustatud kuldmärgisega restoran ja gastronoomiakonkursi Silverspoon 2023 finalist.

Вебсайт компанииhttp://www.ugandiresto.ee

Похожие объявления о вакансиях

Nõustaja
Sotsiaalkindlustusamet
Harjumaa
€ 2100
Срок: 26.05.2024
Sündmuste projektijuht
Tallinna Lauluväljak SA
Tallinn
€ 1700
Срок: 21.05.2024
Prantsuse keele õpetaja
PALDISKI ÜHISGÜMNAASIUM
Paldiski

Срок: 04.06.2024