170
Klassiõpetaja
Töötukassa vahendatud pakkumised

Lisakirjeldus

Lihtsustatud õpe

Tööandja nimi

Kammeri Kool

Tööülesanded

Hariduslike erivajadustega õppijate õpi- ja õpetamistegevuse kavandamine, õpikeskkonna kujundamine, õppimise ja arengu toetamine, refleksioon ja professionaalne enesearendamine ning nõustamine.

Haridustase

magister

Omalt poolt pakume

Võimalust töötada riigikoolis, kus kaasaegne turvaline õpikeskkond toetab õpilast nii kooliastmete pädevuste, praktiliste kui ka sotsiaalsete oskuste omandamisel. Kooli põhiväärtused on eakohasus, asjatundlikkus, hoolivus, loovus, töökasvatus ja loodushoid.

Omalt poolt pakume võimalust töötada väga heas töökeskkonnas ja -kollektiivis. Pakume tuge sisse-elamisel ning ametikohale sobivaid ja vajalikke koolitusi. Lisaks pakume terviseedenduse kulude ja nägemisteravust korrigeerivate abivahendite hüvitist.

Kandideerimise info

Kandideerimiseks tuleb esitada kõik järgmised dokumendid: avaldus, elulookirjeldus (CV), motivatsioonikiri, haridust tõendavate dokumentide koopiad. Dokumendid tuleb esitada hiljemalt 19.05.2024, saates need koolijuhi kohusetäitja meiliaadressile või aadressile Kammeri küla, Kambja vald, Tartumaa 62007 või esitada läbi Töötukassa süsteemi.

Tähtaeg: 19.05.2024

Töösuhte kestus: tähtajatu

Selle ametikoha keskmise palga info leiad aadressilt palgad.ee.

Asukoht

    Tartumaa, Eesti
    Tartu maakond, Kambja vald, Kammeri küla

Tööaeg

  • Täistööaeg
Kontaktisik
Karmo Kurvits
+37258217100