340
Hiiu Kool
Klassiõpetaja
Hiiu Kool
Hiiu Kool

Klassiõpetaja

Hiiu Kool

Ootused kandidaadile

1. septembril avati Nõmmel uhiuus põhikool - Hiiu Kool. Raudtee 55 asuva koolimaja saab renoveerimise käigus uue ja kaasaegse ilme, et pakkuda kooliperele parimat võimalikku õppimis- ja õpetamiskogemust. Seni töötame asenduspinnal Vabaduse pst 130a.
Kooli tegemisest ei piisa aga uhkest koolimajast ja vahvatest õppuritest. Võtmeteguriks siinkohal on siiski meie armsad õpetajad, juhid ja tugipersonal.
Siin tuledki mängu sina! 
Ootame Hiiu Kooliga liituma 👇
🌟 Klassiõpetajat

Tööülesannete kirjeldus

Klassiõpetaja töö eesmärk on toetada õppija isiksuse arengut, tagada töö toimimine ja õpilaste võimetekohane areng andes I ja II kooliastmes õpiabi tunde (peamiselt eesti keel ja matemaatika).
Ootame Sinult eelkõige oskusi toetada iga õpilase arengut, valmisolekut õppida, väga head meeskonnatöö oskust ja vastavust õpetaja kvalifikatsiooninõuetele, kasuks tuleb varasem töökogemus õpetajana.

Omalt poolt pakume

Liitudes Hiiu Kooli kooliperega saad teha missiooniga tööd kokkuhoidvas ja sõbralikus meeskonnas. Õpetada motiveeritud ja särasilmseid õpilasi. Panustada uue kooli arengusse, koos kooliperega õppida ja areneda, töötada mõnusas ja turvalises kogukonnakoolis.

BrutokuupalkBruto kuus Kuni € 1830

Asukoht

    Tallinn, Harjumaa, Eesti
    Vabaduse pst 130a

Tööaeg

  • Täistööaeg

Oskused

 õpetamine Lastega töötamine Suhtlemisoskus meeskonnatöö Pingetaluvus

Keeled

  •  Eesti
Kontaktisik
Marika Pettai
53494431

Sarnased töökuulutused:

Klassiõpetaja
Tallinna Rahumäe Põhikool
Tallinn

Tähtaeg: 06.06.2024
Klassiõpetaja
Saku Vallavalitsus
Saku

Tähtaeg: 02.06.2024
Klassiõpetaja
Vääna Mõisakool
Harjumaa
€ 1950
Tähtaeg: 02.06.2024