387
Operaator
Töötukassa vahendatud pakkumised

Tööandja nimi

AS HANZA Mechanics Tartu

Tööülesanded

Vastutada kvaliteedinõuete täitmise eest.
Teostada tehtud detailide üle kontrolli vastavalt joonistele.
Tagada tootmisprotsesside tõhusus oma vastutusalas.

Muud nõuded

Ootame Sind kandideerima, kui Sul on eelnev erialane kutseharidus ja/või varasem töökogemus sarnasel ametikohal; Sa oled aus, täpne ja korrektne; Sul on hea tehniline taip ja Sind huvitab metallitöö; oskad lugeda jooniseid ja Sul on mõõtevahendite kasutamise kogemus; oskad töötada iseseisvalt; oskad hinnata oma töö kvaliteeti.
Kasuks tuleb Fanuc, Okuma ja Traub juhtimissüsteemide tundmine.

Omalt poolt pakume

Meil on vinged projektid, lai tootmisvõimekus, lahedad kolleegid ja koostööpartneid. HANZA s saad arendada põnevaid tooteid ja uudseid lahendusi. Meil on rahvusvaheline kliendibaas erinevatest valdkondadest – meditsiinist toiduaine tööstuse ja taaskasutusseadmeteni. Valmistame olulisi seadmeid taaraautomaatidest hingamisaparaatideni. Pakume erialaseid koolitusi ja toetame Sinu isiklikke arengusoove.

Kandideerimise info

Palun kandideerida läbi meie kandideerimiskeskkonna: https://candidate.recrur.com/public/jobad/et/3f11d9ec-6

Tähtaeg: 07.06.2024

Töösuhte kestus: tähtajatu

Vajalikud dokumendid

  • CV
You can find average salaries for this postition at palgad.ee.

Location

    Tartu, Tartumaa, Estonia
    Tartu maakond, Tartu linn

Time of work

  • Full-time
  • Full-time with shifts
Contact person
Kätlin Saarela
+372 5394 7725
HANZA Mechanics Tartu on metallitööstusettevõte, mis kuulub kiirelt arenevasse rahvusvahelisse HANZA gruppi. Meie tehased asuvad Eestis, Rootsis, Soomes, Poolas, Tšehhis, Saksamaal ja Hiinas. Ettevõtte juured ulatuvad tagasi aastasse 1907. Oleme spetsialiseerunud mehaanika, kooste ja tarneahela terviklahendustele. Meil on rahvusvaheline kliendibaas erinevatest valdkondadest – meditsiinist toiduainetööstuse ja taaskasutusseadmeteni. Tänu tipptasemel tehnoloogiale ja oskuslikele töötajatele saavad meie kliendid täisteenuse ühest kohast. Tartu tehastes töötab ligi 500 inimest – põnevaid ülesandeid ja ameteid leidub nii tootmises, laos kui kontoris. Ootame Sind meeskonda olenemata, kas oled juba kogenud spetsialist või soovid end uues valdkonnas proovile panna. Toetame igakülgselt Sinu õppimist, arengut ja eneseteostust. HANZAs võid olla kindel, et Sul on soe, puhas ja kaasaegne töökeskkond ning ägedad kolleegid, kes on alati abiks ja toeks. Tööandjana püüame olla paindlikud ja vastutulelikud, et saaksid hästi ühildada töö ja eraelu.

Similar job ads:

Tõstukijuht-laotöötaja
Töötukassa vahendatud pakkumised
Tartu
€ 1600 – 2000
Deadline: 31.05.2024
Traktorist
Töötukassa vahendatud pakkumised
Tartu

Deadline: 31.05.2024
Abikokk
Töötukassa vahendatud pakkumised
Tartu

Deadline: 26.05.2024