221
Psühholoog
Töötukassa vahendatud pakkumised

Tööandja nimi

Kammeri Kool

Tööülesanded

Psühholoogi tööülesannete hulka kuulub koostöös õpilase vanema(te) / seaduslike esindajatega ja töötajatega toetada koolis hariduslike erivajadustega õpilase arengut, kaasates vajaduse korral teiste erialade spetsialiste. Lisaks õpilastele toetab psühholoog vajaduse korral ka töötajaid ja vanemaid.

Haridustase

magister

Omalt poolt pakume

Võimalust töötada riigikoolis, kus kaasaegne turvaline õpikeskkond toetab õpilast nii kooliastmete pädevuste, praktiliste kui ka sotsiaalsete oskuste omandamisel. Kooli põhiväärtused on eakohasus, asjatundlikkus, hoolivus, loovus, töökasvatus ja loodushoid.

Omalt poolt pakume võimalust töötada väga heas töökeskkonnas ja -kollektiivis. Pakume tuge sisse-elamisel, 56 kalendripäeva puhkust, ametikohale sobivaid ja vajalikke koolitusi. Lisaks pakume terviseedenduse kulude ja nägemisteravust korrigeerivate abivahendite hüvitist.

Kandideerimise info

Kandideerimiseks tuleb esitada kõik järgmised dokumendid: - avaldus, - elulookirjeldus (CV), - motivatsioonikiri, - haridust tõendavate dokumentide koopiad. Dokumendid tuleb esitada hiljemalt 19.05.2024, saates need koolijuhi kohusetäitja meiliaadressile või aadressile Kammeri küla, Kambja vald, Tartumaa 62007 või esitada läbi Töötukassa süsteemi.

Tähtaeg: 19.05.2024

Töösuhte kestus: tähtajatu

You can find average salaries for this postition at palgad.ee.

Location

    Tartumaa, Estonia
    Tartu maakond, Kambja vald, Kammeri küla

Time of work

  • Full-time
Contact person
Karmo Kurvits
+37258217100

Similar job ads:

Koolipsühholoog
Tartu Katoliku Hariduskeskus MTÜ
Tartu

Deadline: 22.05.2024
Terviseandmete insener-analüütik
Tartu Ülikool
Tartu

Deadline: 30.05.2024
Kategooriahalduse üksuse juht
MAXIMA Eesti OÜ
Estonia

Deadline: 19.05.2024